Thumbnail

Seinäjoen Validia-talo

Talomme sijaitsee esteettömien ulkoilureittien äärellä, kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Meillä asut tilavassa ja viihtyisässä asunnossa, jossa on oma parveke.
julkisivu
julkisivu

Sijainti

Kerrostalomme on Kivistön kaupunginosassa, kolmisen kilometriä keskustasta, jonne kulkee läheltämme paikallisliikenteen busseja.

Puolen kilometrin päässä sijaitsee Toimintojen talo, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia. Sen yhteydestä löytyvät kahvila, kukkakauppa ja kampaamo.
Lähistömme esteettömät liikuntareitit laavuineen houkuttelevat ulkoilemaan. Uimahalliin ja keilahalliin on myös lyhyt matka. Seinäjoella järjestetään vuosittain Tangomarkkinat, Provinssirock ja paljon muita tapahtumia.

Tietoa talosta

  • 20 yksiötä kooltaan 40–41 m2
  • yksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi
  • asuntojen keittiönurkkauksessa on uuni, liesi, jääkaappipakastin ja säädettävät tasot, kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä, kaikissa asunnoissa on parveke
  • yhteiset tilat: ruokailusali, tv:llä ja tietokoneella varustettu olohuone, keittiö, kuntoilu-/kerhohuone, sauna, pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpuja ja mankeli, apuvälinevarasto, jossa voi ladata pyörätuolia, sisäpiha ja terassi sähkögrilleineen
  • asuntokohtaiset varastot
  • valmistunut vuonna 2013
Ruokala
Ruokala
TV-tila
Aula

Erityistä

Teemme retkiä, vietämme juhlia tai meillä on muuta kaikille yhteistä tekemistä joka kuukausi. Suunnittelemme toiminnan yhdessä asukkaiden kanssa. Virikevastaava kehittelee myös pienempiä yhteisiä hetkiä, kuten bingoa.

Yhteiset ruokailu- ja tv-huone tilat ovat meidän kokoontumispaikkojamme.

Kylpyhuone
Sauna

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Viemme henkilökohtaisen avustamisen palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Seinäjoen Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesiennakko ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat.

Rappu

Yhteystiedot

Seinäjoen Validia-talo,
Tervasviita 6 B,
60150 Seinäjoki
etunimi.sukunimi@validia.fi

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake