Thumbnail

Porslahden Validia-talo

Talomme sijaitsee rauhallisella, vehreällä asuinalueella Vuosaaressa. Ylimmistä kerroksista avautuvat avarat näköalat.
julkisivu
Parveke

Sijainti

Vuosaaren metroasema ja kauppakeskus Columbus runsaine palveluineen sijaitsevat kahden kilometrin päässä kerrostalostamme. 
Talon vieressä on bussipysäkki, jolta pääsee niin metroasemalle kuin Columbukseen. Helsingin keskustaan on matkaa noin 16 kilometriä.

Tietoa talosta

  • 27 asuntoa kooltaan 41–42 m2
  • Yksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.
  • Yhteiset tilat: ruokasali, sauna, pesukoneilla, kuivausrummulla ja -kaapeilla varustettu pyykkitupa, grillikatos ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen. 
  • rakennettu vuonna 2002
Sauna
Yleistila

Erityistä

Voit viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa ruokasalissa. Voit varata yhteistiloja myös omiin tilaisuuksiisi. järjestämme asukaskokouksen kerran kuussa.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Samassa rakennuksessa toimii Porslahden Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Viemme palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita sekä kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
 

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Porslahden Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Meillä voit maksaa palveluita myös palvelusetelillä – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksu sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta.

Yhteystiedot

Porslahden Validia-talo,
Ruusuhelmenkatu 1,
00960 Helsinki
etunimi.sukunimi@validia.fi


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake