Thumbnail

Oulun Validia-talo

Talomme sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella Lintulan alueella. Meillä voit asua turvallisesti ja itsenäisesti sekä hyödyntää talon yhteisiä esteettömiä tiloja.
julkisivu
julkisivu

Sijainti

Kerrostalomme on Lintulan kaupunginosassa luonnonläheisellä alueella, aktivoivassa ympäristössä, jossa luontopolkukin on lähellä. 
Oulun keskustaan on noin kolme kilometriä matkaa ja bussi keskustaan kulkee aivan talon vierestä.

Tietoa talosta

  • Neljä kerrosta ja 42 asuntoa, joista yksiöt ovat kooltaan 30,539,5 m².  Kaksioita on kaksi ja ne ovat kooltaan 65,5 m².
  • 3 asuntoa on kalustettu lyhytaikaista asumista, kuten omaishoidon lomitusta varten.
  • Yhteiset tilat: ruokasali, sauna ja liikuntatilat sekä tiloja harrastustoimintaa varten. Harrastustiloissa on nettipisteet.
  • Talo on toiminut vuodesta 1977, ja sitä on remontoitu vuosien varrella.

Erityistä

Talossa on monialaisen palveluasumisen, MONA Asumisen®  yksikkö. Yhdeksän asuntoa on remontoitu MONA Asumisen tarpeisiin.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Osa asunnoista on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Asukkailla on mahdollisuus osallistua Oulun Validia-päivätoimintaan, joka järjestää arkisin aktivoivaa ja mukavaa tekemistä. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Viemme kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa myös lähialueen asukkaiden koteihin ja tarjoamme henkilökohtaista apua vammaisille henkilöille. Henkilökohtainen avustaja auttaa päivittäisessä elämässä sovitusti, asiakkaan tarpeen mukaan.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista.

Vapaat asunnot

Katso Oulun Validia-talon vapaat asunnot.

Olohuone
keittiö
Sauna
Ruokasali

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat.
Meillä voit maksaa myös palvelusetelillä.

Yhteystiedot

Oulun Validia-talo,
Kaislatie 1 A,
90150 Oulu 
etunimi.sukunimi@validia.fi

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake