Thumbnail

Muotialan Validia-talo

Talomme on tarkoitettu nuorille aikuisille, joita kannustamme ja tuemme elämään täysillä omannäköistä elämää. Viihtyisät tilat ja hyvä sijainti tukevat itsenäisyyttäsi.
julkisivu
julkisivu

Sijainti

Talomme sijaitsee suositulla ja rauhallisella Muotialan asuinalueella Tampereella. Keskustaan on neljän kilometrin matka. Iso päivittäistavarakauppa palvelee noin 400 metrin päässä. Lähistössä on myös esimerkiksi pikaruokapaikkoja ja kauppakeskus.
Bussipysäkille on matkaa 300 metriä ja kulkuyhteydet ovat hyvät lähes kaikkiin suuntiin. 
Tampere tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia myös pyörätuolilla liikkuville: opiskelua, kulttuuria ja urheilua. 

Tietoa talosta

  • erikokoisia asuntoja 16, pienimmät yksiöitä alk. 41 m2
  • suurimmissa asunnoissa, jotka sopivat myös pariskunnalle tai perheasunnoiksi, on oma sauna
  • osassa lasitettu parveke
  • yhteiset tilat: sauna, jossa on nouseva laude ja vedenheittomahdollisuus nappia painamalla, pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivauskaappi, ulkoiluvälinevarasto ja osittain katettu takapiha
  • asuntokohtaiset häkkivarastot
  • toiminta alkoi vuonna 2008
keittiö
Olohuone
Sauna
Saunatilat

Erityistä

Henkilöstöltämme sujuu mutkattomasti arkinen yhteispeli nuorten kanssa. Viihtyisän talomme palvelut tukevat itsenäistä elämää aloittavan vammaisen nuoren mahdollisuutta elää ja toimia yhteiskunnassa muiden kansalaisten tavoin.

Fiiliskerhoa eli yhteisiä peli-leffailtoja suunnitellaan yhdessä ja vietämme yhteisiä grilli-iltoja. Voit myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiisi.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille nuorille aikuisille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Talomme erikoisuus on yhteisöllinen asumispalvelu, jossa hoitajien ohjaava työote, yhteisön tuoma vertaistuki, turvallinen ympäristö ja yhdessä toimiminen tukevat nuorta henkilöä oman elämän haltuunottoon. Yhteisöllinen asumispalvelu on siirtymävaihe itsenäiseen palveluasumiseen.

Tuotamme talossa Tampereen kaupungin palvelusetelillä lyhytaikaista omaishoidon lomitusta.

Asukkailla on mahdollisuus osallistua Validia Asumisen järjestämään päivätoimintaan Tampereella tai Hervannassa. Suunnittelemme toiminnan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Vapaat asunnot

Katso Muotialan Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesiennakko ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Internet-yhteys sisältyy vuokraan 2 mB käyttöön saakka. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autokatos- tai pihapaikoituspaikka. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta.

Yhteystiedot

Muotialan Validia-talo,
Laulunmaankatu 11 A,
33800 Tampere
etunimi.sukunimi@validia.fi

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake