Thumbnail

Lahden Validia-talo

Talomme sijainti Paavolan kaupunginosassa, Lahden keskustan palveluiden äärellä tuo elämiseen helppoutta. Tarjoamme laadukasta palveluasumista ja yhteistä tekemistä viihtyisässä ympäristössä.
julkisivu
julkisivu


Sijainti 

Kerrostalomme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Ostoksille ja harrastuksiin, kuten kaupunginteatteriin ja kirjastoon, on lyhyt matka.
Lyhyet etäisyydet, hyvät joukkoliikenneyhteydet ja liikkumisen helppous edesauttavat sujuvaa arkea.

Tietoa talosta

  • 46 asuntoa: 43 yksiötä kooltaan 31-39 m2 ja 3 kaksiota kooltaan 63-63,5 m2, jotka sopivat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi
  • useassa asunnossa on parveke
  • osa asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi
  • yhteiset tilat: ruokasali, takkahuone, sauna, pyykkitupa ja talossa toimivan päivätoiminnan harrastetila
Tyhja asunto
keittiö
Tyhja asunto
Kylpyhuone

Erityistä

Kaunis piha-alue kutsuu nauttimaan ja yhteistä aikaa voi viettää myös viihtyisäksi kalustetussa takkahuoneessa. Yhteisissä tiloissa on piano ja äänentoistolaitteet. Järjestämme talossa yhteisiä juhlia ja teemapäiviä pitkin vuotta. Voit myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiisi.

Samassa rakennuksessa toimii Lahden Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Asiakkaat osallistuvat aktiivisesti toiminnan suunnitteluun ja erityisen suosittuja ovat retket lähialueen erilaisiin ja ajankohtaisiin kohteisiin. Myös teatterissa käymme yhdessä.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kaksi asuntoa on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen tai määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Tuotamme palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden koteihin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita sekä asiakkaiden kotona tapahtuvaa arvioivaa ja valmentavaa asumista.

Talossamme toimii ateriapalvelut ja ruoan valmistamme talon omassa keittiössä. Käytössä on kuuden viikon vaihtelua tuova ruokalista, jonka lisäksi on erikoispäiviä eri teemojen mukaisesti. Voit nauttia haluamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Ruokailumahdollisuus on myös talon ulkopuolella asuvilla henkilöillä. Kysy lisää tarkemmin suoraan talosta!

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Lahden Validia-talon vapaat asunnot.

Takkahuone
Sauna
Piha
Ruokailutila

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat. Vesimaksu sisältyy vuokraan.

Yhteystiedot

Lahden Validia-talo,
Heinäkatu 1,
15140 Lahti
etunimi.sukunimi@validia.fi

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake