Thumbnail

Kouvolan Validia-talo

Talomme sijaitsee vehreän Kuusankosken keskustassa, jonka esteettömässä ympäristössä on helppo asioida. Toimivan talon läheisyydestä löytyvät monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet.
julkisivu
julkisivu

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee Kuusankosken keskustassa, joka on avara, puistomainen ja viihtyisä. Kymijoki halkoo Kuusankosken keskustaa. Sen rantoja myötäilevät kävelytiet. Kouvolan keskustaan on kahdeksan kilometrin matka.

Kettumäen 18 hehtaarin metsäinen puistoalue on aivan talon tuntumassa, uimahallille on talolta matkaa noin 1,5 kilometriä ja muut harrastusmahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa. 

Lähellä on kaksi päivittäistavarakauppaa, kirjasto, elokuvateatteri, ravintoloita ja kahviloita. Kymijoen rannalla, Kuusankoskitalossa järjestetään konsertteja ja seminaareja. Lähimmälle terveysasemalle on 700 metriä ja päivystykseen Pohjois-Kymen sairaalaan kaksi kilometriä.

Tietoa talosta

  • 40 asuntoa, 34 yksiötä kooltaan 27–40 m2, 5 kaksiota 54,5–55 m2 sekä kolmio 81,5 m2, joka soveltuu perheasunnoksi
  • yhteiset tilat: ruokasali, oleskelutila, sauna, uima-allastila, pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpuja ja kuivaushuone, grillikatos ja yhteinen apuvälinevarasto, jossa on voi ladata apuvälineitä
  • vuonna 1976 rakennettu talo on korkeasta iästään huolimatta hyvin suunniteltu ja edelleenkin rakenneratkaisultaan toimiva, taloa on remontoitu vuosien varrella
Tyhja asunto
Asunto2

Erityistä

Järjestämme yhteisiä teatterimatkoja, grilli-iltoja, vappubileet ja puurojuhlan. Voit varata yhteistiloja myös omiin tilaisuuksiisi.

pesuhuone
Sauna
uima
Uima-allas

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaiden on mahdollisuus osallistua Kouvolan Validia-päivätoimintaan, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Viemme palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita sekä kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Kouvolan Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi talon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat. Asukkailla on myös mahdollisuus vuokrata autokatospaikka sähkötolpalla.

Takkahuone
Piha
Yhteistila

Yhteystiedot

Kouvolan Validia-talo,
Itäinen Linjapuisto 11,
45700 Kuusankoski
etunimi.sukunimi@validia.fi


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake