Thumbnail

Kallahden Validia-talo

Talomme sijaitsee kauniilla ja merellisellä Vuosaaren asuinalueella. Lähellä on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti, mutta myös Helsingin keskustaan on helppo kulkea.

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee keskeisellä paikalla Vuosaaressa, joka on rannan ja metsän tuntumassa. Meitä lähellä on urheilutalo, uimahalli, kulttuurikeskus Vuotalo, terveysasema, ruokakauppoja ja kauppakeskus Columbuksen monipuoliset palvelut.

Metroasemalle on lyhyt matka. Pienen metromatkan päässä ovat Itäkeskus sekä ydinkeskustan rajattomat mahdollisuudet ja palvelut.

Tietoa talosta

  • 11 asuntoa, jotka ovat 45,5–47 m2 :n kokoisia yksiöitä
  • asukkaiden käytössä on sauna, pyykkikone ja pyörävarasto/apuvälinevarasto

Lisäksi Kallahden Validia-talon lähellä Aurinkolahdessa on neljä tukiasuntoa, joiden asukkaille tuomme palvelut kotiin asiakkaan tarpeen mukaan.

Erityistä 

Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki! Huolehdimme yhdessä viihtyvyydestä esimerkiksi sisustamalla. Mielestämme parasta meillä on: sijainti, syke, sympatia ja sosiaalisuus. 
 
Järjestämme mahdollisuuksien mukaan yhteisiä illanviettoja ja teematapahtumia. Pidämme kerran kuukaudessa myös yhteisen palaverin.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.


Vapaat asunnot

Katso Kallahden Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja mahdollinen saunamaksu.

Yhteystiedot

Kallahden Validia-talo,
Tyynylaavantie 15 A 
00980 Helsinki
etunimi.sukunimi@validia.fi

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake