Thumbnail

Jyväskylän Validia-talo

Talomme sijaitsee rauhallisella alueella keskustan tuntumassa. Suositun opiskelijakaupungin monipuoliset palvelut ovat lyhyen matkan päässä.
julkisivu
Grillikatos

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee rauhallisella alueella, jonka lähellä ovat kuitenkin Jyväskylän keskustan runsaat palvelut: ydinkeskustan kävelykadulle on matkaa 700 metriä.

Asunto
keittiö

 

Tietoa talosta

  • 45 asuntoa: yksiöitä ja kaksioita kooltaan 29,5–62,5 m2, suurin osa yksiöitä (34 m2), yksi perheasunnoksi soveltuva asunto
  • yksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi. 
  • yhteiset tilat: oleskelutila, kuntosali, ruokasali, tilava sauna, pyykkitupa ja kuivaushuone sekä ulkona iso grillikatos 
  • valmistui vuonna 1986, remonttia ja kunnostusta tehty vuosien varrella
  • vuokra alk. 398,44 €/kk
Aula
Yhteistila
Ruokasali
ryhmätilat

Erityistä

Talossa järjestetään monenlaisia tapahtumia, jotka suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Yksi suosituimmista on talon perinteisiin kuuluva puurojuhla, jota vietämme joulun tienoilla talonväen kesken. 
Talon yhteistiloja voit myös varata omiin tilaisuuksiisi.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Yksi asunto on kalustettu lyhytaikaista asumista varten: arvioivaan ja valmentavaan asumiseen sekä määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Samassa rakennuksessa toimii Jyväskylän Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Viemme palveluita myös lähialueen asukkaiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita vammaisille henkilöille ja kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta. Henkilökohtaista apua on saatavilla myös Jämsästä. 

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Saunatilat
Sauna

Vapaat asunnot

Katso Jyväskylän Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksu sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö, ateriat ja pesutupamaksu. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autokatospaikka tai tolppapaikka.

Yhteystiedot

Jyväskylän Validia-talo,
Rusokinkatu 1,
40100 Jyväskylä
etunimi.sukunimi@validia.fi


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake