Thumbnail

Joensuun Validia-talo

Viihtyisästä talostamme on lyhyt matka Joensuun keskustan monipuolisiin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin. Saunakerroksessa on tilava parveke, josta avautuu näkymä kaupungin ylle.
julkisivu
Piha

Sijainti

Talomme sijaitsee rauhallisella keskusta-alueella, jossa kaikki palvelut, kuten kaupat, apteekit, ravintolat, posti ja kirjasto ovat lähietäisyydellä. Joensuun tori on alle kilometrin päässä. 

Harrastusmahdollisuuksia on lukuisia 1,5 kilometrin säteellä suuntaan tai toiseen: uimahalli, urheiluhalli, pelikentät ja hyvät lenkkeilymaastot. Yliopisto sijaitsee myös lähellä.

Esteettömyys ja liikkumisen helppous on otettu Joensuun keskustassa hyvin huomioon, joten myös apuvälineitä käyttävien asukkaiden on siellä helppo asioida.

Tietoa talosta

  • 30 asuntoa: 29 yksiötä 27–44 m² ja yksi kaksio 63,5 m², joka sopii myös pariskunnille tai perheasunnoksi
  • lisäksi lähietäisyydellä on kolme ns. satelliittiasuntoa
  • yksiöiden keittiöissä on hellalevyt, kaksiossa on uuni
  • yhteiset tilat: ruokasali, keittiö, tilava juuri remontoitu sauna ja iso tunnelmallinen takkahuone, harraste- ja toimintatilat, kuntoilutila ja grillipiha
  • talo on rakennettu 1973, mutta kaikki tilat on vuosien varrella uudistettu ja peruskorjattu viihtyisiksi ja toimiviksi
Huone
Huone

Erityistä

Jaamme hyvää fiilistä yhdessä tekemällä. Järjestämme kaksi kertaa vuodessa talon yhteiset juhlat, joissa on mukana ulkopuolisia esiintyjiä. Voit varata yhteisiä tiloja myös omiin tilaisuuksiisi.

Kerran vuodessa lähdemme retkelle koko talon voimin ja joulun tienoilla paistamme karjalanpiirakat yhdessä. Pikkujouluisesta tunnelmasta nautitaan kerran vuodessa. Makkaranpaistoiltoja vietämme pitkin vuotta. Mottomme on, että yhdessä teemme hyvää!

Oleskelutila2
Oleskelutila
Hissit
Lääkärin huone

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Samassa rakennuksessa toimii Joensuun Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Joensuun Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö, ateriat ja pesutupamaksu. Asukkailla on mahdollisuus myös vuokrata autopaikka kuukausihintaan.

Akvaario
Yleistila

Yhteystiedot

Joensuun Validia-talo,
Merimiehenkatu 36,
80100 Joensuu
faksi (013) 316 998
etunimi.sukunimi@validia.fi


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake