Thumbnail

Jätkäsaaren Validia-asunnot

Merellisessä Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsee uudenlainen, eri elämänvaiheisiin ja erilaisiin asumistarpeisiin suunniteltu kolmen talon kortteli. Yhteisöllinen ilmapiiri ja erinomainen sijainti tekevät kodistasi ainutlaatuisen.
Piha
julkisivu

Sijainti

Jätkäsaari on rakentumassa meren äärelle osaksi Helsingin kantakaupunkia. Entistä satamakäytössä ollutta aluetta rakennetaan kiivaasti. 

Jätkäsaaressa on monipuolisia palveluita, kivijalkaliikkeitä ja sujuvia kevyenliikenteenväyliä. Ulkoilijoille alueella on upeita merimaisemia, Hyväntoivonpuisto, liikuntapuisto ja tulevaisuudessa liikunta- ja vapaa-ajankeskus Bunkkeri. Vierestä löytyvät myös Ruoholahden ja Hernesaaren kaupunginosat palveluineen.

Helsingin keskustaan pääset viidessä minuutissa. Myös vilkas matkustajasatama tuo elämää, ja hyvät laivayhteydet vievät sinut nopeasti esimerkiksi Tallinnaan.

Tietoa talosta

  • korttelissa on 20 esteetöntä, vammaisille henkilöille tarkoitettua asuntoa asuntoa (35 m² ja 40 m²), 
  • erityispiirteenä on kaikille taloille yhteiset tilat, joihin pääsee kulkemaan sisäkautta
  • yhteiset tilat: pesu- ja ompelutila, keittiöllä varustettu asukastila ja monitoimitiloja esimerkiksi kuntosalikäyttöön ja puutyötilaksi
  • yhteispihalle on tulossa grillauspaikka, viljelylaatikoita sekä tilaa ulkoliikuntaan ja oleskeluun

Erityistä

Virkeässä ympäristössämme kylämäisyys korostuu ja uusia ystäviä on helppo hankkia. Asuminen on turvallista ja apua saat aina tarvittaessa.

Tämä sukupolvienkorttelin yhteisöllisyyttä korostava konsepti edustaa uutta ajattelua Suomessa. Korttelissa on vuokra-asuntoja opiskelijoille ja senioreille sekä Hitas-asuntoja. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta. ARA on myöntänyt korttelille Vuoden Parhaat ARA-neliöt -tunnustuspalkinnon.  

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Vapaat asunnot

Katso Jätkäsaaren Validia-asuntojen vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Yhteystiedot

Jätkäsaaren Validia-asunnot
Länsisatamankatu 34,
00220 Helsinki

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake