Thumbnail

Toimipisteet

Meillä voit asua turvallisesti ja mukavasti omassa asunnossasi, jossa apu on lähellä. Saat apua, tukea ja palveluja oman tarpeesi mukaan, vaikka ympäri vuorokauden.

Kaikki asunnot ja yhteiset tilat ovat esteettömiä, joten niissä on helppo toimia myös apuvälineiden kanssa.
Thumbnail
Etelä-Hervannan Validia-talo
Talomme sijaitsee luonnonläheisessä kerrostaloympäristössä, ja lähietäisyydellä ovat Hervannan keskustan monipuoliset palvelut uimahallia myöten. Jokaisessa asunnossa on oma parveke ja sauna.
Thumbnail
Hervannan Validia-talo
Erinomainen sijaintimme ja lyhyet välimatkat takaavat runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja helpotusta arkeen. Meillä rakennat elämästäsi juuri niin itsenäistä tai yhteisöllistä kuin haluat.
Thumbnail
Lielahden Validia-talo
Talomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Lielahden kaupunginosassa ja lähietäisyydellä löytyvät tärkeimmät palvelut. Kaikissa asunnoissamme on joko viihtyisä patio tai lasitettu parveke.
Thumbnail
Muotialan Validia-talo
Talomme on tarkoitettu nuorille aikuisille, joita kannustamme ja tuemme elämään täysillä omannäköistä elämää. Viihtyisät tilat ja hyvä sijainti tukevat itsenäisyyttäsi.
Thumbnail
Tammelan Validia-talo
Meillä vietät omannäköistä elämää hyvien palveluiden, puistojen ja idyllisen Tammelan torin läheisyydessä. Sijaintimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen keskustassa tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet.
Thumbnail
Tampereen Validia-talo
Talomme on kolmen kerrostalon kokonaisuus, joka tarjoaa palveluita asumisen eri tarpeisiin kauniissa ympäristössä Kissanmaalla. Esteettömissä ja avarissa tiloissamme on jokaisen helppo viihtyä ja nauttia iloisesta ilmapiiristämme.
Thumbnail
Tumpin Validia-talo
Talomme sijaitsee Hervannan kaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palveluiden äärellä. Meillä elät omannäköistä elämää oman saunan ja lasitetun parvekkeen rauhasta nauttien.
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake