Thumbnail

Palveluasuminen

Tuemme sinun omannäköistä, itsenäistä ja turvallista elämää omassa kodissasi. Saat meiltä apua, tukea ja palveluita oman tarpeesi mukaan.  

Tarjoamme palveluasumista sinulle, joka vammasi tai sairautesi vuoksi tarvitset apua asumiseen vuorokauden eri aikoina – tarvittaessa ympäri vuorokauden. Tuomme palvelumme kotiisi, paikasta riippumatta. Meillä kotisi voi myös olla Validia-talossamme, joissa voit elää oman näköistä elämääsi turvallisessa ympäristössä.

Palveluja tarpeittesi mukaan

Rakennamme yhdessä kokonaisuuden, joka auttaa sinua elämään omannäköistäsi elämää, mahdollisimman itsenäisesti.  Suunnittelemme avustamisen tukemaan hyvää arkeasi ja omaa elämänrytmiäsi. Saat meiltä avustamisen palveluita esimerkiksi 

  • pukeutumiseen 
  • hygieniasta huolehtimiseen
  • siivoukseen ja vaatehuoltoon 
  • ruokailuun ja ruoan laittamiseen omassa asunnossasi. Tarjoamme myös ateriapalveluita.

Palvelumme joustaa tarpeittesi mukaan ympärivuorokautisesta avustamisesta vaikkapa vain muutamaan avustamisen tuntiin viikossa.

Yhteisöllinen toimintamme tuo sisältöä elämään

Palvelutaloissamme järjestettävä yhteisöllinen toiminta tuo tekemistä, turvaa ja sisältöä elämääsi. Järjestämme asukkaidemme toiveiden mukaan mm. yhteisiä illanviettoja, retkiä ja teematapahtumia, joihin olet tervetullut mukaan. Voit osallistua palvelutalojemme toimintaan oman aikataulusi mukaan silloin, kun se sinulle sopii. 

Autamme kuntouttavalla otteella

Osaavan henkilöstömme työtapa on kuntouttava sekä hyödynnämme apuvälineitä ja teknologiaa. Toteutamme palvelun juuri sinulle parhaalla tavalla, vahvistaen toimintakykyäsi ja elämänhallintaasi. Pyrimme edistämään itsenäisyyttäsi ja osallisuuttasi yhteiskunnassa.

Näin haet asumispalvelua 
 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake