Thumbnail

MONA Kotiin

MONA Kotiin on kuntouttava asumismuoto, jossa korostuu osallistuva asuminen ja laaja-alainen verkostotyöskentely. Tukea asumiseen on saatavana 24/7 omaan kotiisi.

MONA kotiin on tarkoitettu sinulle, jolla on useita ja erilaisia toiminnallisia haasteita itsenäisessä asumisessa ja palvelujen turvallisessa järjestämisessä. 
Aluksi kartoitamme tuen tarpeesi ja suunnittelemme kanssasi palvelut, jotka tukevat omanäköistäsi asumista ja elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Harjoittelemme erilaisia kodintaitoja ja arjen rutiineja, jotka vahvistavat toimintakykyäsi.

Ammattilaiset tukenasi

Moniammatillinen tiimi ja asiantuntijaverkosto tukevat sinua kohti omatoimisempaa ja itsenäisempää elämää. Tiimiin kuuluu mm. lähihoitajia, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja kuntoutus- tai sosiaaliohjaaja. 

Palvelua sinne missä kotisi on

Toteutamme MONA kotiin -palvelun avopalveluna kodissasi, joka voi sijaita esimerkiksi MONA Asumisen lähipiirissä tai kauempanakin. Asumisessa huomioimme esteettömän ja turvallisen koti- ja toimintaympäristön. Tarvittaessa käytössäsi voi olla yksilöllisiä turvateknologisia ratkaisuja.  
Toteutamme sinulle suunnitellut palvelut omassa vuokra-asunnossasi, omistusasunnossasi tai Validia Asumisen välivuokraamassa asunnossa. 

Oletko kiinnostunut MONA Kotiin -palvelusta?

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun, sosiaalitoimeen tai voit kysyä myös lisätietoja Haapaniemen ja Lintukorven Validia-talojen palveluesimiehiltä. Suunnittelemme ja sovimme palvelukokonaisuuden yhdessä verkostojesi kanssa.


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake