Thumbnail

Kotihoito

Kotihoito tuo turvaa omassa kodissasi elämiseen. Saat säännöllistä tukea arkipäivän askareisiin ja tarvittaessa sairaanhoitoa, jotta voit asua omassa kodissasi mahdollisimman pitkään. 

Kotihoito on sinulle, joka asut omassa asunnossasi ja tarvitset kotipalvelua ja/tai kotisairaanhoitoa, jotta voit elää turvallisesti vammasi tai sairauden tuomista rajoitteista huolimatta. Avuntarpeesi voi olla tilapäistä tai pidempiaikaista. Rakennamme aina yhdessä sinulle sopivan, kokonaisvaltaisen palvelun, jonka suunnitteluun osallistut kanssamme.
Kotipalvelu on yleistä kodin viihtyisyydestä huolehtimista sekä avustamista peseytymisessä, pukeutumisessa ja ruoanlaitossa. Käynnin aikana vaihdamme kuulumiset ja samalla työntekijämme seuraa yleisvointiasi. Kotipalvelustamme saat myös asiointiapua esim. kaupassa käymiseen.
Kotisairaanhoito voi olla tarpeen säännöllisesti tai sitä voi tilata esimerkiksi leikkaustoipilaan avuksi. Käynnin aikana sairaanhoitajamme tarkistaa vointisi ja tekee myös lääkärin ohjeiden mukaisesti sovittuja toimenpiteitä, kuten näytteiden ottoa, haavanhoitoa ja lääkkeiden jakoa. Hoitomme on suunnitelmallista ja laadukasta. 

Näin saat palvelun käyttöösi

Ota yhteys suoraan kotisi lähellä sijaitsevaan Validia-toimipisteeseen, joka tarjoaa kotihoitopalvelua. Keskustelemme tarpeistasi ja sovimme yhdessä kotihoitokäyntien määrästä ja niiden sisällöstä.
Palvelu on saatavilla seuraavista Validia-toimipisteistä

Palvelun maksaminen

Kotihoidon voit maksaa kunnan myöntämällä maksusitoumuksella tai palvelusetelillä, tai voit maksaa palvelun myös itse. Kun maksat palvelun itse, palvelumme on arvonlisäverotonta ja lisäksi siitä saa tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa. Katso lisää www.vero.fi.
Jos tarvitset säännöllisesti enemmän apua kodin ulkopuoliseen toimintaan, kuten työssäkäyntiin, asiointiin ja harrastuksiin, tutustu henkilökohtaisen avun palveluumme.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake