Thumbnail

Aivovamman saaneen henkilön palveluasuminen

Tarjoamme tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista aivovamman saaneille henkilölle Tampereen Validia-talossa. Tavoitteemme on turvallinen, sujuva arki ja vahvistava vertaistuki.

Palveluasuminen ryhmäkodissa sopii silloin, jos tarvitset sairauden tai vamman vuoksi jatkuvaa, ympärivuorokautista hoitoa tai muuten runsasta tukea ja toiminnanohjausta. 

Palvelut tarpeesi mukaan

Palveluasuminen on ympärivuorokautista palvelua, jota tarvittaessa täydennämme vamman vaatimalla erityisosaamisella, kuten aivovamma-asiantuntijoilla.
Suunnittelemme palvelun yksilöllisistä tarpeistasi lähtien yhteistyössä omaistesi ja muun asiantuntijaverkostosi kanssa. Suunnitelman mukaan saat yksilöllisiä avustamisen ja ohjaamisen palveluita kotona ja kodin ulkopuolella toimiessasi, kuten pukeutumisessa, ruokailussa, henkilökohtaisessa hygieniassa tai asioidessasi kaupungilla ja harrastusten yhteydessä. 

Käytössäsi on esteetön asunto, jonka voit sisustaa omannäköiseksi. Voit käyttää myös yhteisiä oleskelutiloja ja yhteiskeittiötä. Asuntosi on varustettu myös palvelukutsu- ja ympäristönhallintalaitteilla.

Kuntouttavaa asumista 

Palveluasuminen tukee itsenäistä selviytymistäsi ja omatoimisuuttasi sekä edistää toimintakykyäsi ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämistä. Osallistut arjen toimintojen suunnitteluun ja yhdessä tekemiseen. Harjoittelemme kanssasi erilaisia taitoja ja arjen rutiineja, jolloin elämänlaatusi ja tunne omasta elämänhallinnasta paranee. 

Henkilöstömme on osaavaa ja ammattitaitoista, mitä ylläpidetään säännöllisten koulutusten avulla.

Asumaan kognitiivista toimintakykyä tukevaan yksikköön

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun, sosiaalitoimeen tai voit kysyä myös lisätietoja Tampereen Validia-talosta. Suunnittelemme ja sovimme palvelukokonaisuuden yhdessä verkostojesi kanssa. 
Asiakkaana kustannat normaaliin elämään liittyvät tavanomaiset kulut, kuten vuokran, ruoan, vaatteiden pesun, siivousaineet ja lääkkeet.


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake