Thumbnail

Kalevan Validia-asunnot

Tampereen halutulle, uudelle Kalevanrinteen asuinalueelle on valmistunut 6-kerroksinen asuintalo, jossa on 15 vammaisille henkilöille tarkoitettua Validia-asuntoa. Meillä asut itsenäisesti ja turvallisesti omassa vuokra-asunnossa, sillä apu on saatavilla 24/7.

Sijainti

Talo sijaitsee puistomaisessa ympäristössä. Sarvijaakon- ja Sammonkadun välinen Kalevanrinteen asuinalue sijaitsee 3 kilometrin päässä Tampereen Keskustorilta. Alueella on monipuolisia palveluita; päivittäistavarakauppaan ja lounaskahvilaan on matkaa 200 m, Prisma-keskukseen ja apteekkiin ona puoli kilometriä  ja kirjastoon 1,5 km. Tampereen Areena, Tampereen Uintikeskus ja Hakametsän jäähalli löytyvät kilometrin säteeltä.  Liikenneyhteydet ovat hyvät, Sammonkadulta kulkee useita linjoja eri suuntiin. Ratikkareitti on rakenteilla talon läheisyyteen. Lähellä olevat puistot, kuten Kalevanharjun puisto, houkuttelevat ulkoilemaan.   

Tietoa talosta

  • Valmistunut vuonna 2018.
  • Talossa on 15 esteetöntä, vammaisille henkilöille tarkoitettua asuntoa kooltaan 29,5m² - 45,5m².
  • Validia-asunnot sijaitsevat talon eri kerroksissa.
  • Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet.
  • Yhteiset tilat: sauna, yhteinen olohuone, kuntoilutila sekä ulkoiluvälinevarasto.
  • Jokaiseen asuntoon kuuluu irtaimistovarasto.

Erityistä

Taloa ympäröi viihtyisä piha-alue ja suojaisa yhteispiha on asukkaiden käytössä. Talossa toimii Kotosalla-konsepti, jonka kautta asukkailla on käytössä mm. palveluohjaajan palvelut. Asunnot ovat suunnattu 55 vuotta täyttäneille.  

Uudesta Kalevanrinteen alueesta on muodostumassa viihtyisä, perinteisen Kalevan arkkitehtuurin sekä modernin tyylin yhdistävä kokonaisuus, joka pitää sisällään myös aukioita sekä korttelipihoja. Alueelle rakennetaan eri-ikäisille ja eri elämänvaiheissa oleville asuntoja.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Vapaat asunnot

Talossa on vielä vapaita Validia-asuntoja. Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä:

Niina Laitinen
palveluesimies
puh. 044 4784 395

Yhteystiedot

Kalevan Validia-asunnot
Sarvijaakonkatu 23
B
33540 Tampere

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake